Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Ο 1ος Μαραθώνιος Κρήτης, μία υψηλών προδιαγραφών διοργάνωση, θα λάβει χώρα στα πανέμορφα Χανιά την Κυριακή 8 Μαΐου 2016.

Οι δρομείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έναν μοναδικό αγώνα στο ιστορικό κέντρο των Χανίων. Με αφετηρία την Παλαιά Δημοτική Αγορά, οι συμμετέχοντες θα περάσουν από το Ενετικό Λιμάνι και θα συνεχίσουν κατά μήκος της θάλασσας ακολουθώντας την παραλιακή ζώνη. Πρόκειται για μία διαδρομή μοναδικής ομορφιάς που θα προσφέρει στους δρομείς μία αξέχαστη εμπειρία.

Η διοργάνωση περιλαμβάνει τους αγώνες του Μαραθωνίου Δρόμου, των 10χλμ, των 5χλμ και των 2,5 χλμκαθώς και την Μαραθώνια Συμμετοχική Ποδηλατοδρομία. Την έναρξη των αγωνιστικών εκδηλώσεων θα σημάνει η Λαμπαδηδρομία στη μνήμη του Μακαριστού Μητροπολίτη Ειρηναίου Γαλανάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Μαΐου 2016.

Οι διαδρομές των αγώνων έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιήσουν τις υψηλές προσδοκίες των αθλητών δρομέων αλλά να είναι κατάλληλες και για ερασιτέχνες δρομείς.

Ενημερώνουμε επίσης τους ενδιαφερόμενους δρομείς, ότι για όλους τους αγώνες δρόμου θα πραγματοποιηθούν εγγραφές ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ, το οποίο θα λειτουργήσει στο Γιαλί Τζαμισί την Παρασκευή και το Σάββατο 6 & 7 Μαΐου 2016, 10:00 - 20:00.

ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Τόπος: Γιαλί Τζαμισί, Ακτή Τομπάζη, Ενετικό Λιμάνι Χανίων, Χανιά
Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:
Παρασκευή 6 και Σάββατο 7 Μαΐου 2016 από τις 10:00 – 20:00.
Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους - και το chip χρονομέτρησης (μόνο για τους αγώνες Μαραθωνίου των 10 χλμ. και των 5 χλμ.) - καθώς επίσης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

Πάρε κι ΕΣΥ μέρος στην Αθλητική Γιορτή της Κρήτης!