Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

 WORLD TRAVEL MARKET 2017 - 7 έως 9 Νοεμβρίου

Τα μέλη μας διαθέτουν τα επώνυμα προϊόντα τους για να φιλοξενήσει ο ΕΟΤ τους επισκέπτες του περιπτέρου του.

Στις 7 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Επαγγελματική Έκθεση Τουρισμού World Travel Market (WTM) 2017 στο Λονδίνο. Αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες και σημαντικότερες εκθέσεις που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση και συγκεντρώνει την παγκόσμια ταξιδιωτική βιομηχανία. Τα μέλη μας, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, ενίσχυσαν την παρουσία του ΕΟΤ μέσω της προβολής των ελληνικών προϊόντων τους. Η έκθεση έλαβε χώρα στο εκθεσιακό κέντρο ExCel του Λονδίνου και διήρκεσε 3 ημέρες μέχρι και τις 9 Νοεμβρίου.

H Ελλάδα και ο ΕΟΤ βραβεύτηκαν με το βραβείο «Best Stand for Doing Business», για το καλύτερο περίπτερο, που διακρίθηκε για τη μεγάλη επισκεψιμότητα και τις επαγγελματικές επαφές. Πρόκειται για μία βράβευση που αποτυπώνει το υψηλό ενδιαφέρον για την Ελλάδα από παράγοντες των ξένων τουριστικών αγορών που επισκέπτονται και πραγματοποιούν επαφές και συναντήσεις με τους Έλληνες εκθέτες που φιλοξενεί το ελληνικό περίπτερο, σημειώνει σε ανακοίνωση το υπουργείο Τουρισμού.

Οι εταιρείες/μέλη της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ» Ποτοποιία Πλωμαρίου Ισίδωρος Αρβανίτης ΑΕ, Green Cola Copany S.A., Σ. Μεντεκίδης ΑΕ, ενίσχυσαν το περίπτερο του ΕΟΤ με τα προϊόντα τους όπως το ούζο Πλωμάρι, το φυσικό μεταλλικό νερό Διός και την Green Cola. Τα προϊόντα που μας αποστείλατε τοποθετήθηκαν στο bar του περιπτέρου του Ε.Ο.Τ., ώστε να μπορούν να τα δοκιμάζουν όλοι οι επισκέπτες του περιπτέρου, καθώς και οι προσκεκλημένοι μας δημοσιογράφοι και travel agents - tour operators στα διάφορα events που διοργανώθηκαν κατά την διάρκεια της έκθεσης

Δείτε τις φωτογραφίες