Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Το Lycabettus Run, η δημοφιλής διοργάνωση τρεξίματος επιστρέφει για 6η χρονιά την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 και θα δώσει την δυνατότητα σε Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες δρομείς να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους στις διαφορετικές ασφάλτινες και χωμάτινες διαδρομές στην καρδιά της Αθήνας!

Λόγω της προνομιακής θέσης στην οποία διεξάγεται ο αγώνας, προσφέρει στους συμμετέχοντές του την ευκαιρία να τρέξουν σε δύο διαφορετικές επιφάνειες (άσφαλτο και χώμα). Το γεγονός αυτό τον καθιστά μια μοναδική δρομική εκδήλωση όχι μόνο για την Αττική, αλλά και πανελλαδικά! Τρέχοντας στον περιφερειακό του Λυκαβηττού ή μέσα στα μονοπάτια του λόφου, όσοι δηλώσουν συμμετοχή εδώ θα βρεθούν να γίνονται ένα με την φύση της περιοχής και θα απολαύσουν την μαγευτική θέα της πρωτεύουσας από ψηλά. Σημείο αναφοράς της διοργάνωσης (Εκκίνηση – τερματισμός - Απονομές) το  St. George Lycabettus Lifestyle Hotel.

Απαραίτητη προϋπόθεση για να ζήσουν την μοναδική αυτή εμπειρία είναι να δηλώσουν συμμετοχή στον αγώνα μέσα από μια απλή και γρήγορη διαδικασία! Οι εγγραφές του 6ου Lycabettus Run άνοιξαν, όπως πάντα νωρίς από το καλοκαίρι και είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδας της διοργάνωσης www.lycabettusrun.gr. Οι ενδιαφερόμενοι αφού μπουν στην ειδική κατηγορία των εγγραφών, μπορούν να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στην φόρμα που δίνεται στη σελίδα και να επιλέξουν το αγώνισμα όπου  επιθυμούν. Ακόμα, θα ορίζουν και το σημείο παραλαβής του πακέτου συμμετοχής από τα 7 διαθέσιμα που προσφέρονται από την διοργάνωση. 

Πέρα από τις ατομικές συμμετοχής διατίθενται και αντίστοιχες ομαδικές για γκρουπ 5 ατόμων και άνω. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας υπεύθυνος της ομάδας, ο οποίος εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Η διοργάνωση εκτός της ιστοσελίδας της, δίνει την δυνατότητα στους δρομείς να δηλώσουν συμμετοχή και μέσα από την πλατφόρμα:  www.racefinder.gr

Εκεί, ανατρέχοντας στην κατηγορία των αθλητικών events θα βρίσκουν το 6ο Lycabettus Run ώστε να συμπληρώνουν την απαραίτητη φόρμα εγγραφής. 

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές μέχρι την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020.

Την ημέρα του αγώνα δεν θα υπάρχει δυνατότητα εγγραφής στην γραμματεία.

Η διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού, της Περιφέρειας Αττικής και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου (Π.Σ.Α.Τ.). Επίσης την υποστήριξη του Συμμαχία για την Ελλάδα

Κάθε χρόνο η διοργάνωση έχει και κοινωνικό χαρακτήρα. Μέρος από τα έσοδα κάθε εγγραφής, θα δοθεί μετά το τέλος του αγώνα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Στην ερχόμενη διοργάνωση στηρίζουμε το ELPIDA YOUTH του σωματείου ELPIDA.

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Για ανήλικους, είναι απαραίτητη η προσκόμιση υπεύθυνης δήλωσης συγκατάθεσης από τον γονέα ή κηδεμόνα του. 

Μετά την ολοκλήρωση των εγγραφών, οι εγγεγραμμένοι δρομείς θα παραλαμβάνουν τους αριθμούς και τα πακέτα συμμετοχής από 7 σημεία. Οι ημέρες και ώρες παραλαβής θα ανακοινωθούν σύντομα από τη διοργάνωση:

  • Lobby St. George Lycabettus Lifestyle Hotel |Αθήνα, Κλεομένους 2
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Αγία Παρασκευή, Λ. Μεσογείων 433
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κηφισιά, Αργυροπούλου 4
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Κορυδαλλός, Ταξιαρχών 57
  • Κατάστημα Cosmos Sport |  Καλλιθέα, Βενιζέλου Ελευθερίου 163B (Λ. Θησέως)
  • Κατάστημα Outrun | Παλαιό Φάληρο, Mαρίνα Φλοίσβου, 
  • Κατάστημα Top Cycles | Περιστέρι, Βασ. Αλεξάνδρου 72

Για περισσότερες πληροφορίες, οι δρομείς μπορούν να επικοινωνούν με την οργανωτική επιτροπή του αγώνα μέσω email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..