Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Μετά την Αττική το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» συνεχίστηκε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στο πρόγραμμα ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και η «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» και προσφέρουν δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες. 

Για να μπορέσουν να στρώσουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να νιώσουν χαρούμενοι τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων πολλοί συνάνθρωποί μας, μοιράστηκαν δέματα σε ενορίες της Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, και Διδυμότειχου. Η ουσιαστική αυτή στρατηγική συνεργασία περιλαμβάνει τη μηνιαία διανομή 1.040 δεμάτων με τρόφιμα σε ευάλωτες οικογένειες στις περιοχές: Ορεστιάδας, Διδυμότειχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Αττικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις. Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται αποκλειστικά από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.

 

Γέμισαν με παιδικά χαμόγελα τα σούπερ μάρκετ Μασούτης!

Η εταιρεία Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη απέναντι στα παιδιά. Εδώ και πολλά χρόνια ενισχύει με διάφορους τρόπους τους φορείς που έχουν ως έργο τη φροντίδα, την περίθαλψη και τη φιλοξενία παιδιών. Φέτος τα Χριστούγεννα, όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιήθηκε μία ενέργεια που αποτελεί μια πρωτότυπη ιδέα του κ. Γιάννη Μασούτη και την περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία κάθε Χριστούγεννα εκατοντάδες παιδιά. Πρόκειται για ένα συναρπαστικό βιωματικό παιχνίδι στο φυσικό χώρο των σούπερ μάρκετ Μασούτης. Συγκεκριμένα, σε κάθε παιδί  προσφέρεται μία δωροεπιταγή την οποία θα πρέπει να διαχειριστεί μόνο του στο κατάστημα. Τα παιδιά πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ με τους συνοδούς τους και πραγματοποιούν από μόνοι τους τις προσωπικές τους αγορές. Ο κανόνας είναι ότι μπορούν να επιλέξουν να αγοράσουν ό,τι θέλουν αρκεί το ποσό αγορών να μην ξεπερνάει ή να μην είναι λιγότερο από το ποσό της δωροεπιταγής. 

Μαζί με  πολλές εγκάρδιες ευχές για Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά δόθηκαν δωροεπιταγές σε παιδιά από τους φορείς: ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ ΦΙΛΥΡΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΠΛΑΓΙΑΡΙΟΥ, ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΩΡΙΟ SOS ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΜΕΛΙΣΣΑ, ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΟ DOWN.