Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

"Με τα παιδιά του Make A Wish"

Η Celestyal Cruises βραβευμένη και αναγνωρισμένη, ως η νούμερο ένα επιλογή κρουαζιέρας στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο, διακρίθηκε με το βραβείο «Καλύτερης Εξυπηρέτησης – Best for Service» στην 11η απονομή των βραβείων UK Editors’ Picks Awards, που διοργανώνονται ετησίως από  την εξειδικευμένη ιστοσελίδα Cruise Critic.

Τα συγκεκριμένα βραβεία συναποφασίζονται από μια διεθνή ομάδα αμερόληπτων ειδικών συντακτών της Cruise Critic, όπου και αναδεικνύουν τις καλύτερες επιλογές κρουαζιέρας σε ωκεανούς, ποταμούς καθώς και πολυτελείς κρουαζιέρες ανάμεσα σε δεκάδες κατηγορίες, για τους ταξιδιώτες του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η ομάδα ειδικών επέλεξε την Celestyal Cruises ως τον νικητή της κατηγορίας «Best for Service» για τους παρακάτω λόγους: «Η συγκεκριμένη εταιρεία με τα δύο κρουαζιερόπλοια που διαθέτει δημιουργεί και διατηρεί μία οικεία αίσθηση για τους επιβάτες, με το πλήρωμα να καταβάλλει κάθε δυνατή και αδύνατη προσπάθεια να τους καλωσορίσει στο πλοίο και αμέσως να τους κάνει να αισθανθούν άνετα και ευπρόσδεκτοι σε αυτό. Αυτό το πετυχαίνει είτε με μικρές «πινελιές», όπως με τη δημιουργία περίτεχνων ζώων από τις πετσέτες στις καμπίνες, είτε με τις κατασκευές μπαλονιών για τους μικρούς ταξιδιώτες την ώρα του δείπνου, είτε και στην περίπτωση όλων όσοι επιλέξουν ξανά μία κρουαζιέρα της εταιρείας, με το πλήρωμα να θυμάται το αγαπημένο τους κοκτέιλ. Είναι πάντα ευχαρίστηση να ταξιδεύετε με ένα κρουαζιερόπλοιο της Celestyal Cruises, το οποίο δύσκολα θέλετε να αποχωριστείτε με την ολοκλήρωση του ταξιδιού.»

Από την πλευρά του ο κος Κρις Θεοφιλίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises, σχολιάσε σχετικά με το βραβείο: «Αυτή η διάκριση οφείλεται αναμφισβήτητα στην επιτυχημένη ομαδική προσπάθεια όλου του πληρώματός μας, των αξιωματικών μας και του προσωπικού μας στην ξηρά. Επίκεντρο της φιλοσοφίας μας και της συνολικής μας προσέγγισης αποτελεί η απαράμιλλη ελληνική φιλοξενία που απολαμβάνουν οι φιλοξενούμενοι στα δύο πλοία μας, με το κάθε πλοίο να είναι άνετο και φιλόξενο και να προσφέρει γνήσια και προσωπική εξυπηρέτηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μια τέτοια διάκριση ενισχύει περαιτέρω την αναγνωρισιμότητά μας, ειδικά όταν προέρχεται από αξιόπιστες έγκριτες πηγές. Έχοντας κερδίσει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ένα βραβείο στα Editor’s Picks Award, επόμενος στόχος μας είναι η διάκριση και το βραβείο στην κατηγορία Cruiser's Choice, καθώς και να ενισχύσουμε τις υποδειγματικές υπηρεσίες που παρέχουμε στους επισκέπτες μας καθημερινά. Ένα τέτοιο επίτευγμα θα αποτελέσει σπουδαίο κίνητρο για εμάς και για τις προσπάθειές ανάπτυξης και εξέλιξης της εταιρείας».

 

Η Celestyal Cruises ταξίδεψε τα παιδιά του «Make-A-Wish», στο ελληνικό καλοκαίρι! 
Celestyal Cruises took “Make-A-Wish” children to a Greek summer cruise! 

H Celestyal Cruises, φέτος το καλοκαίρι πραγματοποίησε την ευχή 7 παιδιών του «Make-A-Wish», του μεγαλύτερου Φιλανθρωπικού Οργανισμού πραγματοποίησης ευχών παγκοσμίως, να ζήσουν τη συναρπαστική εμπειρία της κρουαζιέρας. Τα παιδιά είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν μαζί με τις οικογένειές τους, μια αξέχαστη περιήγηση στα ελληνικά νησιά και την Ανατολική Μεσόγειο. Έχοντας αποδείξει τη στήριξη που προσφέρει σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, η Celestyal Cruises, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τα παιδιά και όσους έχουν ανάγκη, αυτή τη φορά φιλοξενώντας 7 παιδιά του «Κάνε μια Ευχή Ελλάδος», προκειμένου να ταξιδέψουν και να βιώσουν αυτή την πολύπλευρη εμπειρία κρουαζιέρας. 

Η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Celestyal Cruises, το οποίο αναπτύσσεται με ενέργειες εκπαίδευσης και κατάρτισης, εστιάζοντας συνολικά στην κοινωνική αλληλεγγύη και τον άνθρωπο. Σε αυτό το πλαίσιο, η εταιρεία στηρίζει τη δράση της οργάνωσης, Make-A-Wish Eλλάδος, φιλοξενώντας στις κρουαζιέρες της οικογένειες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα του οργανισμού, ενώ παράλληλα διαθέτει προς πώληση στα καταστήματα των κρουαζιερόπλοιων τα προϊόντα που δημιουργεί το Make-A-Wish, προβάλλοντας συγχρόνως την δράση της οργάνωσης, με τα έσοδα που συγκεντρώνονται να διατίθενται για την οικονομική της ενίσχυση. 

Οι μικροί ταξιδιώτες: Αργυρώ, Βασιλική, Άγγελος, Μαρία, Μάνος, Μάγδα και Μάριος ανακάλυψαν νέα μέρη, απολαμβάνοντας στο έπακρο τις on-board δραστηριότητες της εταιρείας, αλλά και τις εκδρομές στους προορισμούς, κάνοντας έτσι ένα ευχάριστο διάλειμμα από την καθημερινότητά τους. Όπως δηλώνει με μεγάλη χαρά η μικρή Αργυρώ: «Η ευχή μου ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες τις ζωής μου και δεν θα την άλλαζα με τίποτα. Σίγουρα της βάζω 10 με τόνο!»