Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Το MILKO πάντα στηρίζει αθλητικές διοργανώσεις με στόχο να εμπνεύσει τα παιδιά και τους νέους. Στο πλαίσιο αυτό, αγκάλιασε και τον πιο διασκεδαστικό, χριστουγεννιάτικο αγώνα δρόμου της Αθήνας, το 6ο Santa Run, χαρίζοντας ενέργεια στους μικρούς και μεγάλους δρομείς που συμμετείχαν, με τα νέα MILKO PROTEIN!

Την Κυριακή 15/12 το πρωί, πλήθος συμμετεχόντων ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και έτρεξαν στο κέντρο της Αθήνας για καλό σκοπό, καθώς το σύνολο των εσόδων που συγκεντρώθηκαν από τη διοργάνωση θα διατεθεί στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και στον ΟΠΑΝΔΑ, για τον φωτισμό ανοιχτών χώρων αθλητισμού της Αθήνας. Το MILKO από τη ΔΕΛΤΑ, με τα νέα Choco Protein και Dark Choco Protein, τα οποία συνδυάζουν την αγαπημένη σοκολατένια γεύση MILKO χωρίς ζάχαρη και την ιδανική ποσότητα πρωτεΐνης 26g, ήταν εκεί, δίπλα στους δρομείς, ως το καλύτερο recovery για το τέλος του αγώνα. 

Το Santa Run έχει καθιερωθεί πλέον ως ένας κοινωνικός θεσμός, όπου εκατοντάδες Αϊ Βασίληδες, όλων των ηλικιών, ξεχύνονται στο κέντρο της Αθήνας και γεμίζουν με χριστουγεννιάτικο χρώμα τη στολισμένη πόλη!