Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Και φέτος το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου, έδωσε το παρόν σε σημαντικές εκθέσεις εκτός συνόρων. Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου βρέθηκε στο μεγαλύτερο θεσμό για τον παγκόσμιο κλάδο των αφορολόγητων ειδών, στην έκθεση Tax Free World Association Exhibition & Conference, η οποία πραγματοποιήθηκε στις Κάννες. Εκεί έδωσε το στίγμα της ως εταιρεία, με ένα εξαιρετικής ποιότητας προϊόν με ελληνικές ρίζες.

Το Ούζο Πλωμαρίου ήταν η μάρκα που έδωσε ελληνικό χρώμα και άρωμα στην έκθεση, μιας και ήταν το μόνο ούζο, κάνοντας αισθητή την παρουσία του. Οι επισκέπτες της έκθεσης το αγάπησαν με την πρώτη γουλιά απολαμβάνοντας την πλούσια γεύση και τα αρώματά του. Το περίπτερο του Ούζου Πλωμαρίου ήταν εμπνευσμένο από τα χρώματα του Πλωμαρίου και της Ελλάδας και «ταξίδεψε» τους επισκέπτες της έκθεσης. Άλλωστε η παρουσία του Ούζου Πλωμαρίου στην έκθεση, αποτελεί  συνέχεια της αναγνώρισης του, ως ένα διεθνούς φήμης απόσταγμα. Είναι ενδεικτικό ότι είναι ήδη διαθέσιμο σε σημαντικά καταστήματα αφορολόγητων ειδών στο εξωτερικό, όπως στο Ισραήλ, στην Τουρκία, στο Ντουμπάι, στην Κύπρο, στο Ιράκ, στην Ισλανδία, στην Φινλανδία και φυσικά στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της έκθεσης δόθηκε η ευκαιρία να πραγματοποιηθούν σημαντικές συναντήσεις με νέους και υπάρχοντες πελάτες που αναμένεται να συμβάλουν στην περεταίρω ανάπτυξη του Ούζου Πλωμαρίου στο εξωτερικό.

Την ίδια περίοδο, το Ούζο Πλωμαρίου έδωσε το παρόν για 3η φορά και στο Bar Convent Berlin, το σημαντικότερο εκθεσιακό γεγονός για τον χώρο των bars, που πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, στο Βερολίνο και προσέλκυσε το ενδιαφέρον περισσότερων από 14.000 επισκεπτών και δημοσιογράφων από 78 χώρες. Η παγκόσμια δυναμική υπαγορεύει τη στροφή στα local spirits και τη αξιοποίησή τους στo bar, με τα premium ελληνικά αποστάγματα Ούζο Πλωμαρίου Άδολο και M DRY Mastiha να αποτελούν την ελληνική απάντηση σε αυτή την τάση. 

Η συμμετοχή της Ποτοποιίας με το Ούζο Πλωμαρίου, το Ούζο Πλωμαρίου Άδολο, και την M DRY Mastiha έγινε μέσω του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Αποσταγμάτων Αλκοολούχων Ποτών (ΣΕΑΟΠ) και της εθνικής συμμετοχής στην διεθνή έκθεση. Στο περίπτερο, οι επισκέπτες είχαν την δυνατότητα να μάθουν τα πάντα για την τέχνη της απόσταξης του premium αποστάγματος Ούζο Πλωμαρίου Άδολο καθώς και για την σπιρτάδα της πρώτης dry μαστίχας, M DRY Mastiha, ενώ τα γεύτηκαν είτε ως aperitif, είτε σε ευφάνταστα cocktails. Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ενδυνάμωση της εικόνας και η προώθηση των προϊόντων στο εξωτερικό, θέμα που αποτέλεσε και τον πυρήνα σχετικού σεμιναρίου που πραγματοποιήθηκε υπό τον τίτλο: Greek Spirits behind the Bar. 

Όλες αυτές οι δράσεις συμβάλλουν στην ενίσχυση της εξωστρέφειας του Ούζου Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου που οι εξαγωγές του πλέον αγγίζουν το 58,5% των συνολικών πωλήσεων. Πλέον τα προϊόντα του βρίσκονται σε περισσότερες από 40 χώρες, ενώ η Γερμανία αποτελεί το 42% των εξαγωγών.

Είναι κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικό ότι το Ούζο Πλωμαρίου Ισιδώρου Αρβανίτου έχει περάσει τα σύνορα της χώρας μας και μαγεύει τους πελάτες ανά τα μήκη και πλάτη της γης.