Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Σε μια προσπάθεια προώθησης της ελληνικότητας και των ελληνικών περιοχών, το Κορπή σε συνεργασία με την αστική μη κερδοσκοπική εταιρία «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», συνεχίζει την πρωτοποριακή καμπάνια προβολής Ελληνικών τουριστικών προορισμών. Ο βασικός στόχος της πρωτοβουλίας είναι να ενισχύσει την προσέλκυση τουρισμού στην Ελλάδα, αλλά ταυτόχρονα να ενδυναμώσει τους δεσμούς των Ελλήνων με τους ελληνικούς προορισμούς και το ελληνικό ποιοτικό νερό. 

Συγκεκριμένα, από τον Ιούλιο του 2013 έως και τα μέσα του 2014, κάθε μία από τις ετικέτες των μπουκαλιών Κορπή 1,5λτ & 0,5λτ φιλοξένησαν έναν ελληνικό προορισμό της Ελλάδας μεταξύ της Ζακύνθου, της Σαντορίνης, του Πόρτο Κατσίκι στη Λευκάδα, των Μετεώρων, της Λίμνης Τριχωνίδας και του Μπάλου στην Κρήτης. Από τα μέσα του 2014 έως και σήμερα, οι ετικέτες του Κορπή ανανεώθηκαν φιλοξενώντας επιπλέον 6 νέους προορισμούς: Ακρόπολη, Λευκός Πύργος, Λίμνη Πλαστήρα, Αχέροντας και 2 στην Κεφαλονιά (Άσσος και Μύρτος).

 

Συγκεκριμένα για την Κεφαλονιά, προστέθηκε ως προορισμός στις νέες ετικέτες Κορπή προκειμένου να συμβάλει με τον τρόπο του στην ενίσχυση της εικόνας της περιοχής η οποία πλήχθηκε από τον καταστροφικό σεισμό στις αρχές του 2014.

Το σύνολο των ετικετών που έχουν κυκλοφορήσει από την έναρξη της συνεργασίας έως και τα τέλη Μαΐου του 2015 αγγίζουν περίπου τα 200 εκατομμύρια, τόσο στην Ελλάδα όσο και στις χώρες εξαγωγής του Κορπή (Αλβανία, Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Ολλανδία, Αγγλία και Κύπρο). 

Οι πηγές Κορπή φημίζονται από τις αρχές του 20ου αιώνα για τις θεραπευτικές τους ιδιότητες, γεγονός που έκανε την περιοχή πόλο έλξης πλήθους επισκεπτών που συρρέουν για να θεραπευτούν από διάφορες παθήσεις όπως πέτρες στα νεφρά, υψηλή αρτηριακή πίεση και παρόμοια συμπτώματα υγείας. 

Έκτοτε, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό Κορπή στοχεύει συστηματικά στην κυκλοφορία νερού ανώτερης ποιότητας από τα προστατευόμενα Ακαρνανικά Όρη στην Αιτωλοακαρνανία. Πρόκειται για νερό που είναι πλήρως αγνό, υγιεινό και καθαρό, χαμηλό σε περιεκτικότητα αλάτων και νατρίου. Η μοναδική σύνθεσή σε μεταλλικά ιχνοστοιχεία είναι το μυστικό του Κορπή, ένα μυστικό κρυμμένο στις πηγές του. Ταυτόχρονα, η ασφάλειά του εγγυάται μέσα από 500 καθημερινούς, ποιοτικούς ελέγχους με την τεχνογνωσία της Νestle Waters. 

Ας ανακαλύψουμε την Ελλάδα, ξένοι και Έλληνες, παρέα με το Κορπή...