Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Μια ακόμη διάκριση για την Εθνική Ασφαλιστική, την κορυφαία ασφαλιστική εταιρεία του κλάδου στην Ελλάδα, η οποία αυτή τη φορά βραβεύτηκε για τη συνεχή και έμπρακτη υποστήριξή της στο έργο που επιτελεί το Ολυμπιακό Μουσείο. 

Η βράβευση έλαβε χώρα  την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το Ολυμπιακό Μουσείο προκειμένου να τιμήσει τα νέα μέλη της Ολυμπιακής οικογένειας αλλά και όλους όσους συμβάλουν ενεργά στο όραμα του Ολυμπισμού.

Η Εθνική Ασφαλιστική είναι Μέγας Χορηγός του Ολυμπιακού Μουσείου, επιχορηγώντας σταθερά τα ασφάλιστρα Πυρός και Αστικής Ευθύνης. 

Σημειώνεται ότι το Ολυμπιακό Μουσείο είναι ο μοναδικός μουσειακός φορέας, επίσημα  αναγνωρισμένος από τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, με πολυετή δράση σε προγράμματα Ολυμπιακής παιδείας για σχολικές μονάδες και οικογένειες όσο και σε πρωτοβουλίες ανοιχτές στην πόλη, ενώ μέσω του  νέου Συμφώνου Συνεργασίας με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία στοχεύει στην ανάπτυξη και υλοποίηση από κοινού, νέων προγραμμάτων και δράσεων με στόχο τη μεταλαμπάδευση των Ολυμπιακών αξιών σε όλη την χώρα.