Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish


Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. βραβεύτηκε στην κατηγορία «Ανθρώπινο δυναμικό και εταιρική κουλτούρα» στα βραβεία Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας “Growth Awards” σε ειδική τελετή, που διοργάνωσαν από κοινού η Eurobank και η Grant Thornton, και πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη αίθουσα «Χρήστος Λαμπράκης» του Μεγάρου Μουσικής. 

Ο θεσμός των “Growth Awards”, που συνεχίζεται για 2η χρονιά, αναδεικνύει, ενθαρρύνει και επιβραβεύει ελληνικές επιχειρήσεις που διακρίθηκαν, παρά την κρίση, συνδυάζοντας ισχυρές οικονομικές επιδόσεις, ξεχωρίζοντας για τη δυναμική και την εξωστρέφειά τους, ενώ συμβάλλουν ουσιαστικά στη διαμόρφωση ενός νέου επιχειρηματικού τοπίου, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, σεβόμενες την πελατεία και το ανθρώπινο δυναμικό τους.

Η Διαμανής Μασούτης Α.Ε. είναι μία από τις είκοσι εταιρείες που έφτασαν στην τελική φάση αξιολόγησης των βραβείων «Growth Awards» και διακρίθηκε για τις εξαιρετικές επιδόσεις που επέδειξε και είναι η μία από τις τελικές έξι νικήτριες εταιρείες. Μια διάκριση που έρχεται να σφραγίσει την σταθερά ανοδική πορεία της στον επιχειρηματικό κόσμο και τη συνέχισή της σε περίοδο κρίσης. Ο διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., Γιάννης Μασούτης, δήλωσε: «Αξιολογήθηκαν 8.000 επιχειρήσεις, ήμασταν ανάμεσα στις 20 πρώτες και ξεχωρίσαμε στις 6 που βραβεύτηκαν. Μεγάλη επιτυχία για την εταιρεία μας, για τους ανθρώπους μας που την απαρτίζουν. Μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση με επιτυχημένη πορεία 40 και πλέον ετών στην ελληνική αγορά που αναπτύσσεται συνεχώς υπό υγιείς συνθήκες κατέχει ισχυρή θέση στην αγορά και καταφέρνει να τη διατηρεί μέσα σε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα και την οικονομία. Όπως είπα και κατά την ανάδειξή μας ανάμεσα στις 20 πρώτες εταιρείες, η αξιοπιστία και η συνέπειά μας στην αγορά και στην επιχειρηματική μας ηθική επιβραβεύτηκαν».