Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η ΔΕΛΤΑ «γιορτάζει» το γάλα και μας θυμίζει τουλάχιστον 30 λόγους για να μη λείπει από την καθημερινή μας διατροφή. Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Γά­λακτος, που γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, για 30 ημέρες, η ΔΕΛΤΑ θα διαθέτει 30 προϊόντα γάλα­κτος σε μειωμένη τιμή για τους καταναλωτές, σε όλα τα σημεία πώλησης των προϊόντων της. Παράλληλα, καλεί τους καταναλωτές να γιορτάσουν μαζί της, και να μοιραστούν το δικό τους λόγο που πίνουν γάλα στην ιστοσελίδα www.delta30meresgiortis.gr που έχει διαμορφωθεί ειδικά γι’ αυτόν το σκοπό. Για κάθε λόγο που θα αναρτάται, η ΔΕΛΤΑ θα προσφέρει ένα λίτρο γάλα σε παιδιά και οικογένειες που το έχουν ανάγκη σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Prolepsis.

Επιπλέον, όσοι «ανεβάζουν» το δικό τους λόγο, θα συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση προκειμένου 30 νικητές να κερδίσουν το γάλα τους για 30 ημέρες. 

Η φέτα ΔΕΛΤΑ Μικρά Τυροκομεία έλαβε την κορυφαία διάκριση, το Κρυστάλλινο Βραβείο–Crystal Award- από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi, International Taste & Quality Institute). Η διάκριση αυτή, η οποία αναγνωρίζει τη φέτα ΔΕΛΤΑ Μικρά Τυροκομεία ως την κορυφαία φέτα σε διεθνές επίπεδο, ήρθε ως αποτέλεσμα της βράβευσής της, για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, με το Superior Taste Award 2016 με 3 Χρυσά Αστέρια.