Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Μια ξεχωριστή βραδιά έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου στο ΑΘΗΝΕΟ, τον πρώτο χώρο δημιουργικής ζυθοποιίας στην Ελλάδα, όπου η Αθηναϊκή Ζυθοποιία φιλοξένησε την εκδήλωση «Η Βραδιά του Ευχαριστώ» του οργανισμού Make-A- Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Η εκδήλωση σήμανε την έναρξη των εορτασμών για τα 20 χρόνια προσφοράς του οργανισμού, ο οποίος κάνει πραγματικότητα τις ευχές και τις επιθυμίες παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, έχοντας μέχρι σήμερα πραγματοποιήσει περίπου 1400 ευχές. Στην εκδήλωση «Η Βραδιά του Ευχαριστώ», την οποία παρακολούθησαν πάνω από 270 συμμετέχοντες, παρουσιάστηκαν βιωματικές ιστορίες από τα στελέχη και τα μέλη του οργανισμού, το νέο τραγούδι του οργανισμού, καθώς και η νέα πρέσβειρα του οργανισμού, Φαίη Σκορδά.

 

Σε μια ιδιαίτερη στιγμή της βραδιάς για την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, ο κύριος Ζωούλλης Μηνά, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, παρέλαβε ένα από τα τέσσερα βραβεία που απένειμε το Make-A-Wish σε εταιρίες-υποστηρικτές του έργου του. Από το 2015, η εταιρεία, μέσω του φυσικού μεταλλικού νερού ΙΟΛΗ, βοηθά τον οργανισμό να πραγματοποιεί ευχές και να προσφέρει χαμόγελο και χαρά στην προσπάθεια των παιδιών να βγουν νικητές από τις δοκιμασίες που περνούν.

«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που φιλοξενήσαμε μια τόσο ζεστή βραδιά και τους εξαιρετικούς ανθρώπους του Make-A-Wish στο ΑΘΗΝΕΟ. Το έργο του οργανισμού είναι πραγματικά συγκινητικό και αξιέπαινο, καθώς αγγίζει μια ιδιαίτερα ευαίσθητη κοινωνική ομάδα. Από την πλευρά μας, θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δράσεις του Make-A-Wish με όποιον τρόπο μπορούμε», δήλωσε ο κύριος Ζωούλλης Μηνά.