Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Ολοκληρώνει έτσι τη σειρά προϊόντων που προσφέρει αποκλειστικά στο συγκεκριμένο κανάλι, με δύο διαφορετικές, αναγνωρισμένες προτάσεις.

Η εταιρία και η εστίαση είναι συνδεδεμένες εδώ και χρόνια, αφού το πολυβραβευμένο φυσικό μεταλλικό νερό ΣΕΛΙ, από πηγή φυσικής ροής, βρίσκεται με τη συσκευασία του ενός λίτρου σε επιλεγμένα σημεία σε όλη τη χώρα, με εξέχουσα θέση σε καταστήματα εστίασης της Βορείου Ελλάδος.

Με τη λεπτή, απαλή γεύση, τη σπάνια φυσικότητα και την καλαίσθητη φιάλη, έχει προ πολλού κερδίσει την εκτίμηση των επαγγελματιών του HORECA που το προτιμούν. Ένα συνολικά εκλεπτυσμένο και προσιτά premium νερό ιδιαίτερης αξίας, που στέκεται αρχοντικά ακόμα και στο πιο επίσημο τραπέζι, αναβαθμίζοντας την εμπειρία της επιτόπιας κατανάλωσης.

Την πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου, η Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. και το φυσικό μεταλλικό νερό ΔΙΟΣ, που πηγάζει από το προστατευμένο φυσικό περιβάλλον του Ολύμπου, παρουσιάζουν το ΔΙΟΣ 1 λίτρο, το mainstream νερό με την κλασσική, γεμάτη, «στρογγυλεμένη» γεύση και την ξεχωριστή, προσεγμένη εμφάνιση που σχεδιάστηκε ειδικά για το κανάλι HORECA και διατίθεται αποκλειστικά σε αυτό. Ο αναβαθμισμένος σχεδιασμός της φιάλης ταιριάζει ιδανικά με τις περιστάσεις κατανάλωσης, τόσο στις καθημερινές εξόδους όσο και στις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Ο πελάτης του HORECA θα απολαύσει ένα νερό που το εμπιστεύεται, γιατί το γνωρίζει ήδη από τα καταστήματα λιανικής σε όλη την Ελλάδα στις συσκευασίες 1,5λ & 0,5λ, και το επιλέγει γιατί είναι το επώνυμο προϊόν με προστιθέμενη αξία και την καλύτερη σχέση ποιότητας – τιμής.

Όποιο από τα δύο προϊόντα κι αν επιλέξει ο επαγγελματίας της εστίασης, το κομψό ΔΙΟΣ 1 λίτρο ή το φινετσάτο ΣΕΛΙ 1 λίτρο, θα επωφεληθεί επιπλέον από τη γνωστή, υψηλή εξυπηρέτηση της Σ. ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. που στέκεται αποτελεσματικά πάντα δίπλα στους συνεργάτες της.