Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

"Η επιτυχία είναι των ανθρώπων μας."

Κατά την 21η Τελετή Απονομής των Lenovo RetailBusiness Awards 2023, από την Direction και το περιοδικό RetailBusiness ο Άγγελος Κρητικός, Πρόεδρος και Διευθύνοντας Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, απέσπασε τη διάκριση του Retail Manager της χρονιάς. Ενώ στην κατηγορία για την  καλύτερη διαφημιστική καμπάνια στο ελληνικό λιανεμπόριο, η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ απέσπασε την διάκριση Retail Campaign Gold Award για την καμπάνια “Έχεις έναν φίλο ΚΡΗΤΙΚΟ”. Tο βραβείο παρέλαβε η Ελένη Κεφερλή, Διευθύντρια Στρατηγικής και Marketing. 

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος Άγγελος Κρητικός σε συνέντευξή του ανέφερε: "Η επιτυχία είναι των ανθρώπων μας, οι οποίοι υποστηρίζουν τις πολιτικές και τους στόχους της εταιρείας μας και με συνέπεια και προσήλωση υπηρετούν εδώ και χρόνια το τρίπτυχο της εταιρείας μας: οικονομία - ποιότητα - εξυπηρέτηση. Θέλω λοιπόν, για μία ακόμα φορά, να ευχαριστήσω τον καθέναν και την καθεμιά ξεχωριστά, που είναι κάθε μέρα δίπλα μας, ώστε να κάνουμε πράξη το όραμα με το οποίο ξεκινήσαμε και μαζί τους να ανεβάζουμε διαρκώς τον πήχυ. Μαζί καταφέραμε να φέρουμε τα σούπερ μάρκετ Κρητικός σε εξέχουσα θέση στις επιλογές και στην εμπιστοσύνη των Ελλήνων καταναλωτών."

Όσον αφορά το όραμά του για την Κρητικός ανέφερε χαρακτηριστικά: Στόχος μου είναι να δημιουργήσω με τη βοήθεια των συνεργατών μου μια «μεγάλη» εταιρεία, με σύγχρονη δομή, οργάνωση και αποτελεσματική λειτουργία, διατηρώντας όμως όλα εκείνα τα γνωρίσματα που την χαρακτηρίζουν σήμερα, δηλαδή τον ανθρωποκεντρικό της χαρακτήρα και τη φιλική εξυπηρέτηση. Παράλληλα, θα επιδιώξουμε, μέσα από την ανάπτυξη της εταιρείας, να βελτιστοποιήσουμε το οικονομικό της αποτέλεσμα, μειώνοντας ταυτόχρονα το περιβαλλοντικό μας αποτύπωμα, υποστηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες και γενικότερα λειτουργώντας εντός των πλαισίων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης."