Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

H Avis αξιολογήθηκε και διακρίθηκε για πρώτη φορά από το φορέα Great Place to Work Hellas. H μεγαλύτερη εταιρεία ενοικίασης και leasing αυτοκινήτων στην Ελλάδα έλαβε την πιστοποίηση Great Place to Work, μετά την αξιολόγηση του ανθρώπινου δυναμικού της. Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η απρόσκοπτη προσήλωση στην προαγωγή ενός κλίματος συμπερίληψης και μέριμνας του ανθρώπινου δυναμικού της Avis, συνέβαλε καθοριστικά στο να αναδειχθεί η εταιρεία ως ένα άριστο εργασιακό περιβάλλον.

Στόχος του διεθνούς οργανισμού Great Place to Work είναι η ανάδειξη εταιρειών που λειτουργούν έχοντας τους εργαζομένους στο επίκεντρο της λειτουργίας τους και προάγουν πρακτικές συνυφασμένες με μια εταιρική κουλτούρα όπου κυριαρχεί η εμπιστοσύνη.

Οι εταιρείες που διακρίνονται, λαμβάνουν την πιστοποί- ηση, εφόσον ένας ικανοποιητικός αριθμός εργαζομένων απαντήσει στην έρευνα η οποία αφορά μια πλήρη διερεύνηση και κατανόηση τους εργασιακού περιβάλλοντος και της εργασιακής κουλτούρας της κάθε εταιρείας. Με αφορμή τη διάκριση της εταιρείας, ο Ανδρέας Ταπραντζής, διευθύνων σύμβουλος της Avis, δήλωσε: «Η διάκριση της Avis ως Great Place to Work αντικατοπτρίζει την προσήλωσή μας στη φροντίδα και συνεχή εξέλιξη του εργασιακού μας περιβάλλοντος. Οι άνθρωποί μας, με την προσήλωση και τον επαγγελματισμό τους, κατορθώνουν καθημερινά να θέτουν την εταιρεία μας ως έναν από τους καλύτερους εργασιακούς προορισμούς. H Avis, πιστή στις αρχές που τη διέπουν και στις δεσμεύσεις ως προς την παροχή υπηρεσιών της, συνεχίζει να αποσκοπεί στην άριστη εξυπηρέτηση των πελατών, με τους ανθρώπους της να παραμένουν πάντα στο επίκεντρο».