Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 
   

Ελληνικές εταιρείες αποτελούν πόλο έλξης για ένα από τα μεγαλύτερα πανεπιστήμια του κόσμου.

ΟΤΕ, EFOOD και ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ υποδέχθηκαν για μία εβδομάδα φοιτητές του Harvard στα πλαίσια ανταλλαγής εμπειριών και τεχνογνωσίας με νέους ανθρώπους.

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ: Υποδέχθηκε φοιτητές του Harvard
Η Κωτσόβολος, κορυφαίος προορισμός τεχνολογίας, έχοντας ως βασική αξία την καινοτομία και τοποθετώντας στο επίκεντρο την ανταλλαγή εμπειριών και τεχνογνωσίας με νέους ανθρώπους που φωτίζουν το μέλλον, είχε την ευκαιρία να φιλοξενήσει στην Αθήνα, για μία εβδομάδα (8-15 Μαΐου), ομάδα φοιτητών του προγράμματος Master in Business Administration (MBA) του Harvard Business School, στο πλαίσιο του υποχρεωτικού μαθήματος FIELD Immersion (Field Immersion Experiences for Leadership Development). Η εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί έναν από τους συνεργάτες του προγράμματος FIELD Immersion του Harvard Business School σε 15 πόλεις και 15 κράτη. Όλες οι συνεργαζόμενες επιχειρήσεις φιλοξένησαν συνολικά περισσότερους από 1.000 φοιτητές του Harvard Business School κατά τη διάρκεια του προγράμματος. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με το Harvard Business School, κατά την οποία προσφέραμε στους φοιτητές του μια σημαντική βιωματική εμπειρία μάθησης, βασισμένη σε πραγματικές συνθήκες της αγοράς τόσο στα καταστήματά μας, αλλά και στα κεντρικά μας γραφεία στην Αθήνα», ανέφερε ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Κωτσόβολος - Dixons South East Europe, Γιάννης Βασιλάκος. 

 

ΟΜΙΛΟΣ ΟΤΕ: ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΟΥ HARVARD
Ομάδα πρωτοετών μεταπτυχιακών φοιτητών της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Harvard Business School φιλοξένησε, για μία ακόμη χρονιά, στην Αθήνα ο Όμιλος ΟΤΕ, ως επίσημος FIELD Global Partner του κορυφαίου Πανεπιστημίου. Στο πλαίσιο του υποχρεωτικού κύκλου μαθημάτων, με τίτλο «FIELD Global Immersion», οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε project για την ανάπτυξη του payzy by Cosmote, παρουσιάζοντας τις ιδέες τους στη διοικητική ομάδα του ομίλου. «Στον Όμιλο ΟΤΕ στηρίζουμε διαχρονικά τη διασύνδεση της ακαδημαϊκής κοινότητας με την επιχειρηματικότητα. Στο πλαίσιο αυτό, υποδεχθήκαμε μεταπτυχιακούς φοιτητές της Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Harvard, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την εταιρεία και να συμμετάσχουν σε ένα απαιτητικό project. Με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση είδαμε νέους ανθρώπους με ταλέντο και όρεξη να εργάζονται και να εφαρμόζουν τις γνώσεις τους σε πραγματικές συνθήκες, παρουσιάζοντας τις ενδιαφέρουσες προτάσεις τους. Είμαστε υπερήφανοι που ο Όμιλος ΟΤΕ, ως κορυφαία εταιρεία τεχνολογίας της χώρας, αποτελεί πόλο έλξης για κορυφαία πανεπιστημιακά ιδρύματα», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΤΕ, Μιχάλης Τσαμάζ.

EFOOD: EΠΙΣΗΜΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ HARVARD BUSINESS SCHOOL
Το efood, η #1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, υποδέχτηκε στο χώρο των γραφείων του στην Αθήνα, για μία εβδομάδα, μια ομάδα φοιτητών από το Harvard Business School, στο πλαίσιο του πανεπιστημιακού μαθήματος ''FIELD Immersion''. Το efood αποτελεί έναν από τους 171 συνεργάτες του προγράμματος FIELD Immersion Project, το οποίο υλοποιεί παγκοσμίως το Harvard Business School. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα πραγματοποιείται μέσω συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, ενώ μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί περισσότεροι από 1.000 φοιτητές στις εγκαταστάσεις τους. «Είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με το Harvard Business School, δίνοντας την ευκαιρία σε μια ομάδα φοιτητών να βιώσουν και να δουν από κοντά μα πραγματική εργασιακή εμπειρία στην Ελλάδα. Οι φοιτητές, κατά τη διάρκεια του προγράμματος, συγκέντρωσαν εμπειρίες και γνώσεις τις οποίες θα ήταν αδύνατο να συλλέξουν από μια αίθουσα διδασκαλίας», δήλωσε η Θέτις Γούλιου, COO, efood. Το πρόγραμμα μελέτης πεδίου, FIELD Immersion, έχει σχεδιαστεί με στόχο την ενίσχυση και την ανάπτυξη των ικανοτήτων των φοιτητών να διαχειρίζονται και να λειτουργούν αποτελεσματικά σε διαφορετικά επιχειρηματικά πλαίσια και συνθήκες.