Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Ψάχνετε το τέλειο δώρο για το βαφτιστήρι ή τους αγαπημένους σας που γιορτάζουν; Ετοιμάζεστε για εξόρμηση στην εξοχή με φίλους ή με την οικογένεια; Το Πάσχα είναι προ των πυλών και στην Εθνική Τράπεζα δεν ξεχνάμε τις αγαπημένες πασχαλινές μας συνήθειες.

Αυτό το Πάσχα, με το πρόγραμμα επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας θα βρείτε μέσα από μια ποικιλία συνεργατών, μοναδικές προσφορές για τις μετακινήσεις σας αλλά και προτάσεις δώρων που θα σας φέρουν ακόμα πιο «κοντά» στους αγαπημένους σας και θα επωφεληθείτε διπλά!

Ετοιμαστείτε για τις πιο όμορφες, πασχαλινές μέρες, παρέα με το go4more!

Μουστάκας
Το Πάσχα είναι η εποχή των βαφτιστηριών. Λαμπάδα, σοκολατένιο αυτό αλλά και δώρο για κάθε βαφτιστήρι θα βρουν οι νονοί και οι νονές στα παιχνιδάδικα Μουστάκας. Με κάθε σας αγορά με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 10% της αξίας τους, σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής ή το 5% της αξίας τους, με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα. Όλα αυτά που αναζητάτε και στο moustakastoys.gr!

Sephora
Ανακαλύψτε μοναδικές προτάσεις δώρων για εσάς και όλη την οικογένεια, στα καταστήματα Sephora . Με αγορές σε προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης, κερδίζετε το 10% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 5% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής Τράπεζας. Και όλα αυτά και στο sephora.gr!

mati mati
Βρείτε τα νέα σας γυαλιά μέσα από μια εντυπωσιακή ποικιλία σχεδίων στα οπτικά mati mati. Mε τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας επωφελείστε με κέρδος 10% επί της αξίας των αγορών σας, σε go4more πόντους με πιστωτική ή 5% επί της αξίας των αγορών σας με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

Era
Αυτό, το Πάσχα έχει άλλη γεύση! Ανακαλύψτε μια ποικιλία προϊόντων από σοκολατένια αυγά έως ξηρούς καρπούς και χειροποίητες μαρμελάδες στα καταστήματα Era . Κάντε τις πασχαλινές σας αγορές με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας και επωφεληθείτε με κέρδος 10% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών καρτών. 

Avis - Budget
Και αν έχετε ζηλέψει τον γείτονά σας που έχει το νεό ηλεκτροκίνητο αμάξι, έως και 16 Απριλίου, μπορείτε να νοικιάσετε οποιαδήποτε όχημα σας αντιπροσωπεύει από την Avis και την Budget σε έναν από τους πολλούς σταθμούς σε όλη την Ελλάδα. Χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας έχετε κέρδος 15% της αξίας της συναλλαγής με χρήση πιστωτικών ή και χρεωστικών καρτών.

ελίν
Και φυσικά για όλους εσάς που θα ταξιδέψετε και θα αποδράσετε στην εξοχή, έχετε την ευκαιρία να γεμίσετε με καύσιμα σε ένα από τα πρατήρια της ελίν που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης go4more. Βάζοντας καύσιμα κίνησης, αξίας από 30 έως 200 ευρώ έως 17 Απριλίου, με τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας, κερδίζετε το 6% της αξίας τους σε go4more πόντους με χρήση πιστωτικής κάρτας ή το 3% της αξίας τους με χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές επισκεφθείτε το nbg.gr

Κερδίστε χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Εθνικής Τράπεζας για τις πασχαλινές αγορές σας!
Κερδίζετε πόντους - Κερδίζετε ευρώ!