Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Κάποια αβγά είναι πολύτιμα και θέλουν την προσοχή μας!

 

Για έβδομη συνεχή χρονιά τα Πασχαλινά Αβγά της ΑΒ Βασιλόπουλος προσφέρουν αγάπη αλλάζοντας τον κόσμο των παιδιών προς το καλύτερο. Φέτος, η ΑΒ Βασιλόπουλος μας καλεί να στηρίξουμε μαζί τα παιδιά της Αμυμώνης, χαρίζοντας στα αγαπημένα μας παιδικά πρόσωπα την πιο γλυκιά λιχουδιά.  


Τα Πασχαλινά Αβγά που φέτος είναι ζωγραφισμένα με τα πιο ζωηρά χρώματα και με πολλή αγάπη από τα παιδιά των εργαζόμενων της ΑΒ, διατίθενται σε όλα τα φυσικά καταστήματα του δικτύου της ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop σε δύο μεγέθη, σε ιδιαίτερα προσιτή τιμή των 3,35€ και 4,75€ αντίστοιχα, όπου κάθε μέγεθος έχει δύο διαφορετικά σχέδια. Με κάθε αγορά, οι πελάτες συνεισφέρουν 0,30€ στην Αμυμώνη ενώ η ΑΒ διπλασιάζει το ποσό και τα χαμόγελα των παιδιών, στηρίζοντας το πολύτιμο έργο του Συλλόγου.

Τα φετινά Πασχαλινά αβγά της ΑΒ, φτιαγμένα για καλό σκοπό, μας υπενθυμίζουν την αξία της προσφοράς και την χαρά του να μοιράζεσαι. Ενισχύοντας έτσι την πρωτοβουλία της εταιρείας, η δική μας μικρή πράξη αγάπης μετατρέπεται σε ουσιαστική βοήθεια για τα παιδιά,  παρέχοντας τους δια βίου εξατομικευμένη εκπαίδευση, φροντίδα και υποστήριξη και ενδυναμώνοντας παράλληλα την οικογένεια.                                

Ο πιο γλυκός τρόπος για να δείξεις την αγάπη σου και μαζί να κάνεις κάτι για καλό σκοπό! Γιατί στην ΑΒ Βασιλόπουλος, το καλό είναι για όλους!