Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish


Επιβράβευση του έργου της αποτέλεσε η διάκριση που απέσπασε η  ΔΕΠΑ Εμπορίας στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης κατά τη διεξαγωγή των 9ων Βραβείων Αυτοδιοίκησης, με τα οποία οι Δήμαρχοι της Αττικής τίμησαν προσωπικότητες, φορείς και Δημάρχους που προσέφεραν σημαντικές υπηρεσίες στην Κοινωνία και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Η Εταιρεία βραβεύτηκε για την κοινωνική της αλληλεγγύη με τιμητική πλακέτα που παρέλαβαν ο Πρόεδρός της κ. Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Κων/νος Ξιφαράς, οι οποίοι δέχθηκαν για λογαριασμό της Εταιρείας, θερμά συγχαρητήρια για τις κρίσιμες δράσεις της ΔΕΠΑ Εμπορίας με σκοπό τον περιορισμό των κοινωνικό-οικονομικών επιπτώσεων της ενεργειακής κρίσης.

Ο μετασχηματισμός της ΔΕΠΑ  Εμπορίας σε μια σύγχρονη ολοκληρωμένη επιχείρηση με υψηλή καθετοποίηση, επέτρεψε στην εταιρεία να πρωταγωνιστήσει στο νέο ενεργειακό τοπίο που διαμορφώθηκε και να δημιουργήσει από την αρχή της ιδιαίτερα δύσκολης αυτής περιόδου, έναν μηχανισμό προστασίας για τα Ελληνικά νοικοκυριά.

Επιτομή της εν λόγω δραστηριότητας αποτελεί το τείχος που ύψωσε  η εταιρεία για την θωράκιση των πολιτών της χώρας, απέναντι στις ξέφρενες αυξήσεις τιμών του φυσικού αερίου, με εκπτώσεις και οριζόντιες επιδοτήσεις που αγγίζουν τα 170 εκατ.€.

Στην εκδήλωση των 9ων Βραβείων Αυτοδιοίκησης, χορηγός της οποίας ήταν η ΔΕΠΑ Εμπορίας, βραβεύτηκαν ακόμη ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ κ. Κωνσταντίνος Φλώρος, οι κάτοικοι των Κυθήρων, η δις πρωταθλήτρια Ευρώπης στο βάδην Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, καθώς και τέσσερεις εμβληματικοί Δήμαρχοι που άφησαν μεγάλο έργο στις τοπικές κοινωνίες που δραστηριοποιήθηκαν. Αυτοί είναι ο κ. Θεόδωρος Γεωργάκης  πρ. Δήμαρχος Ηλιούπολης και Αντιπρόεδρος της ΕΝ.Δ.Α., ο κ. Θεόδωρος Δημητρακόπουλος πρ. Δήμαρχος Περιστερίου, ο κ. Νίκος Ταμπακίδης  πρ. Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και ο Δήμαρχος Νέας Σμύρνης κ. Σταύρος Τζουλάκης.