Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish


Το “EKO Acropolis Rally 2022” στρέφει ξανά όλα τα φώτα του παγκόσμιου μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα, με πρώτο ξεχωριστό σταθμό την ΕΚΟ Υπερειδική διαδρομή που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ συγκεντρώθηκαν 60.000 λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, οικογένειες και θεατές όλων των ηλικιών, ενώ εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο παρακολούθησαν την εντυπωσιακή έναρξη του “EKO Acropolis Rally” σε live μετάδοση, με τη συναρπαστική και γεμάτη αδρεναλίνη πρώτη διαδρομή να γίνεται παγκόσμιο θέμα συζήτησης! Κατά την υπερειδική, οι θεατές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα εντυπωσιακό θέαμα στην ασφάλτινη, παράλληλη ειδική διαδρομή μήκους 1,95 χλμ. που είχε στηθεί εντός του αγωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ, όπου παρέλασαν συνολικά 70 αγωνιστικά αυτοκίνητα. Ήταν μια μοναδική εμπειρία για όλους τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και για όλους όσους την παρακολούθησαν, σε μια μοναδική γιορτή που στήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο για πρώτη φορά μετά το 2005!  

Η ΕΚΟ, η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία εμπορίας καυσίμων, ως ονοματοδότης του Ράλλυ και μέγας χορηγός της Υπερειδικής διαδρομής, υποδέχτηκε χιλιάδες καταναλωτές και συνεργάτες στο  εντυπωσιακό περίπτερο στον περιβάλλοντα χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου με μοναδικές δραστηριότητές και εκπλήξεις ενώ είχε φαντασμαγορική παρουσία μέσα στον αγωνιστικό χώρο με την ΕΚΟ ειδικά διαμορφωμένη γέφυρα να κλέβει την παράσταση!

O Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, κ. Ανδρέας Σιάμισιης, δήλωσε για το “EKO Acropolis Rally 2022”:

«Η συναρπαστική έναρξη του φετινού “ΕΚΟ Acropolis Rally”, με το ΕΚΟ Super Special Stage στο Ολυμπιακό στάδιο και την ιδιαίτερα υψηλή ποιότητα και επιτυχία της σημερινής διοργάνωσης, μας κάνει πολύ περήφανους και δικαιώνει για άλλη μια φορά την επιλογή μας να στηρίξουμε αυτή την διαδρομή, που έχει εξελιχθεί σε θεσμό! Χαιρόμαστε που το γήπεδο γέμισε με οικογένειες και παιδιά με χαμόγελα, σε ένα ΕΚΟ RALLY ACROPOLIS στα καλύτερά του! Ο Όμιλος Ελληνικά Πετρέλαια -και ειδικότερα η ΕΚΟ- θα συνεχίζει να αγκαλιάζει το “Ράλλυ των Θεών”. Συγχαρητήρια σε όλους για την άψογη διοργάνωση και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χιλιάδες καταναλωτές και πολλούς συνεργάτες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία και ασφαλείς διαδρομές!».

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι