Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish


 

Οικονομική επιβράβευση συνολικής αξίας €3.4εκ, αύξηση ελάχιστου εισαγωγικού μισθού και εκχώρηση μετοχών σε όλους τους ανθρώπους μας.

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων μας για την οικονομική χρήση 2021-2022 και αναγνωρίζοντας συνεχώς την αξία της συλλογικής προσπάθειας των εργαζομένων μας, η οποία αποτέλεσε το σημαντικότερο πυλώνα της επιτυχίας μας και αυτή την χρονιά, προχωρήσαμε σε μία σειρά πρωτοβουλιών μέσα στο έτος, με στόχο την οικονομική ενδυνάμωση όλων των ανθρώπων μας.

Πιο συγκεκριμένα, αυξήσαμε τον ελάχιστο εισαγωγικό μισθό των νεοεισερχόμενων εργαζομένων μας από €760, στα €830, ενώ για το 2021-2022, επιπλέον προχωρήσαμε σε αυξήσεις αμοιβών σε 1.662 άτομα συνολικής αξίας €1.7εκ. Παράλληλα, θέλοντας να αναγνωρίσουμε έμπρακτα τις προσπάθειες όλων όσων με υψηλό αίσθημα ευθύνης κατάφεραν να ανταποκριθούν στις συνεχώς αυξανόμενες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών και της ελληνικής αγοράς, επιβραβεύσαμε τους ανθρώπους μας με bonus συνολικής αξίας €3.4εκ, με το μεγαλύτερο μέρος του να παραχωρείται στους εργαζόμενους της 1ης γραμμής.

Τέλος, μέσα από το πρόγραμμα Δωρεάν Διάθεσης Μετοχών του ομίλου Currys plc. που ανήκει η εταιρεία, όλοι οι άνθρωποί μας είναι ταυτόχρονα και μέτοχοι της Currys plc., αφού έχουν εκχωρηθεί μέχρι στιγμής δωρεάν μετοχές σε όσους εργάζονται παραπάνω από 12 μήνες στην εταιρεία, οι οποίες ανέρχονται στα €3.9εκ.*

Πρόσφατα διακριθήκαμε ως «Retailer of the Year 2021», ενώ πιστοποιηθήκαμε ως «Great Place to Work», καθώς σύμφωνα με τη Glint, η εταιρεία ανήκει στο 25% των καλύτερων εταιρειών παγκοσμίως, που έχουν διακριθεί για το εργασιακό τους περιβάλλον. Με γνώμονα τόσο τη συνεχή ανάπτυξη της εταιρείας, όσο και την εξέλιξη των ανθρώπων μας, η εταιρεία δεσμεύεται στη συνεχή, έμπρακτη αναγνώρισή τους και υπόσχεται πρωτοβουλίες με στόχο μία Καλύτερη ζωή για όλους!