Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Η Allianz Ελλάδος μας προετοιμάζει για όσα προσφέρει η ζωή, στηρίζοντας έμπρακτα τον αθλητισμό και το ολυμπιακό κίνημα. Ακολουθώντας το παράδειγμα του Ομίλου Allianz, που στηρίζει το Ολυμπιακό και Παραολυμπιακό Κίνημα ως Παγκόσμιος Ασφαλιστικός Συνεργάτης από το 2021 έως το 2028, η Allianz Ελλάδος συμμετέχει ενεργά στην προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο με όχημα την άθληση.

Με αφορμή την Ολυμπιακή Ημέρα (23 Ιουνίου), η Allianz γιόρτασε με τους ανθρώπους της το κίνημα και τις αξίες του ολυμπισμού, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα τον σκοπό και τη σημασία της ημέρας, αλλά και τις ενέργειες που υλοποιεί τοπικά η εταιρεία, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ του Ομίλου Allianz και των Ολυμπιακών και Παραολυμπιακών Αγώνων.

Ανάμεσα σε αυτές, συγκαταλέγεται και η επίσημη υποστήριξη της Allianz Ελλάδος προς τους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς αθλητές Εμμανουήλ Καραλή (Άλμα επί Κοντώ), Σεμέλη Ζαρμακούπη (Taekwondo / Kick-Boxing), Γρηγόρη Πολυχρονίδη (Boccia), Νάσο Γκαβέλα και Σωτήρη Γκαραγκάνη (Δρομείς).

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι κ.κ. Εμμανουήλ Καραλής και Σεμέλη Ζαρμακούπη, που συνομίλησαν με την κ. Φιλίππα Μιχάλη, Διευθύνουσα Σύμβουλο της Allianz Ελλάδος, και προσέφεραν έμπνευση στους περίπου 130 εργαζομένους που ήταν παρόντες στον χώρο αλλά και στους 89 που παρακολούθησαν την εκδήλωση διαδικτυακά από Ελλάδα και Κύπρο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε επίσης  ο θρυλικός πρώην καλαθοσφαιριστής και νυν προπονητής Παναγιώτης Γιαννάκης, που εμπνέει τη νεότερη γενιά μέσα από τη θερινή ακαδημία καλαθοσφαίρισης Giannakis Academy. Η Allianz Ελλάδος έχει αναλάβει από το 2018 την ασφάλιση των παιδιών που αθλούνται σε αυτή, γι’ αυτό και ο Στέφανος Μαλαχιάς, Εμπορικός Διευθυντής της Allianz Ελλάδος, υποδέχθηκε τον κ. Γιαννάκη και συνομίλησε μαζί του για τη σημασία της θέλησης για το ξεπέρασμα των δυσκολιών, δίνοντας ένα σημαντικό μάθημα σε όλους.

Τέλος, η εκδήλωση αποτέλεσε την κατάλληλη αφορμή για να παρουσιαστούν και να εμψυχωθούν οι εργαζόμενοι που θα συμμετάσχουν στις 15 και 16 Ιουλίου στο Allianz Sports στη Βαρκελώνη, την αθλητική διοργάνωση του Ομίλου με πληθώρα αγωνισμάτων για τους εργαζόμενους απ’ όλον τον κόσμο! Πρόκειται για τους Χρήστο Σακέτο, Εύη Μαρτίνοβιτς και Παντελή Πετρίτση (Ημιμαραθώνιος), Δημήτρη Βόσιο και Ευάγγελο Ρόκα (Τένις), Ισαβέλλα Βίτου και Δημήτρη Σαμώνη (Badminton) και τον Γιώργο Σάμιο (Κλειστή κωπηλασία), στους οποίους όλοι οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν καλή επιτυχία από καρδιάς.