Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

H Arla Foods Ελλάς έδωσε, για 5η συνεχόμενη χρονιά, δυναμικό παρών, µε την προϊοντική σειρά της Arla PROTEIN, στο επετειακό 10ο Spetses Mini Marathon, όπου συμμετείχε ως επίσημος χορηγός των αγώνων, που πραγματοποιήθηκε στις Σπέτσες  8 – 10 Οκτωβρίου.

Στο αγωνιστικό σκέλος, η Arla PROTEIN Team µε 26 αθλητές, σημείωσε πολλαπλές επιτυχίες, τόσο στα κολυμβητικά, όσο και στα δρομικά αγωνίσματα, προσφέροντας, για µία ακόμη χρονιά, μοναδικές στιγμές συγκίνησης. Ο Κωνσταντίνος Γκελαούζος, πέρασε 1ος το νήμα στα 25Κ running, σημειώνοντας ρεκόρ διαδρομής, ενώ στα 3Κ swimming ο Δημήτρης Κουλούρης, ο Γρηγόρης Σουβατζόγλου και η Νέλλη Δελιαλή, πέτυχαν εξαιρετικούς χρόνους, κερδίζοντας μετάλλια στις ηλικιακές τους κατηγορίες. Στα 10Κ running, η Στέλλα Αλεξανδρίδου και o Θάνος Δηµάκης κατέκτησαν επίσης μια θέση στο βάθρο.

Στο πλαίσιο των τιμητικών διακρίσεων, βραβεύτηκε ο Απόστολος Χρήστου, τον οποίο υποστήριξε το Arla PROTEIN, µέσω του προγράμματος «Υιοθετήστε ένα Αθλητή» για την συμμετοχή του, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Επιπλέον, το Arla PROTEIN για την συνολική παρουσία των αθλητών της ομάδας του, παρέλαβε τιμητική διάκριση από την διοργάνωση.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες των αθλούμενων, το Arla PROTEIN στήριξε τους αθλητές και  φίλους του, μέσα από ένα ξεχωριστό Recovery Area, που περιελάμβανε stretching από εξειδικευμένους επαγγελματίες προπονητές, προκειμένου να διασφαλιστεί, µε τον καλύτερο τρόπο, η ολοκλήρωση της αγωνιστικής τους δράσης. Το Arla PROTEIN Recovery Area οργανώθηκε σε συνεργασία µε το Γυμναστήριο Training Room του γνωστού πρωταθλητή κολύμβησης, γυμναστή και διατροφολόγου Δημήτρη Κουλούρη.

Η CEO της Arla Foods Ελλάς, κα Άντζελα Κοτρότσου δήλωσε: «Είμαστε εξαιρετικά χαρούμενοι για την ξεχωριστή φετινή διοργάνωση του Spetses Mini Marathon. Πολλές ήταν οι ιδιαιτερότητες που τη χαρακτήρισαν και µας συγκίνησαν: Καταρχάς η παρουσία των αθλητών μας, Απόστολο Χρήστου και Περικλή Ηλία που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και χρωμάτισαν με αέρα διεθνούς επιτυχίας τον θεσμό, ο ενθουσιασμός των συμμετεχόντων που έδωσαν δυναμικά το παρών μετά από 2 χρόνια και ο εορτασμός για τα 10 επιτυχημένα χρόνια της διοργάνωσης. Συγχαρητήρια σε όλους!»

Η πρωτοποριακή σειρά Arla PROTEIN περιλαμβάνει γευστικά προϊόντα, με φυσική πρωτεΐνη γάλακτος και χαμηλά λιπαρά, που αποτελούν έναν εύκολο και υγιεινό τρόπο ενίσχυσης του οργανισμού για όποιον ακολουθεί ένα αθλητικό και δυναμικό τρόπο ζωής.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το www.arlafoods.gr