Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

Υπάρχει μία τόσο καθημερινή ερώτηση, που η απάντησή της μας γεμίζει με ανυπομονησία: ‘’Τι θα φάμε σήμερα;’’ .

Ένα μόνιμο ερώτημα για κάθε νοικοκυρά, κάθε εργαζόμενο, κάθε σπίτι, "Τι θα φάμε σήμερα;" Η ΑΒ Βασιλόπουλος με τη νέα της επικοινωνία, μας λύνει τα χέρια, προσφέροντας αμέτρητες λύσεις, ιδέες και επιλογές για την καθημερινή μας διατροφή. Προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας για μοναδικές και νόστιμες δημιουργίες για όλους τους λάτρεις του καλού φαγητού. 

Γιατί το φαγητό είναι αναπόσπαστο κομμάτι στις ζωές όλων μας. 


Μας συνδέει με αυτούς που αγαπάμε! Δημιουργούμε αναμνήσεις και μοναδικές στιγμές! Ξεκινάμε με τις πρώτες ύλες και καταλήγουμε με την καλύτερη συνταγή της γιαγιάς, τα μυστικά συστατικά της μαμάς, το γεμάτο αγάπη και φροντίδα τραπέζι. Αυτές τις εικόνες επέλεξε και η ΑΒ Βασιλόπουλος στη νέα της επικοινωνία να δείξει μέσα από τις ταινίες της. Ζεστές, φιλικές κι ανάλαφρες σκηνές, με πρωταγωνιστές απλούς και καθημερινούς ανθρώπους, πλαισιωμένες από μία φρέσκια εκδοχή της πλέον αναγνωρίσιμης μουσικής του Μάνου Χατζιδάκη.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος φροντίζει να προσφέρει επιλογές που εμπνέουν καθημερινά όλους όσους αγαπούν το φαγητό. Γιατί το φαγητό μας συνδέει με αυτούς που αγαπάμε.

Τελικά, τι θα φάμε σήμερα; Για περισσότερες ιδέες αλλά και έμπνευση επισκεφθείτε τη νέα σελίδα της ΑΒ.

ΑΒ Βασιλόπουλος. Για όλα όσα νοιάζεσαι