Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

 

Η εταιρεία Κωτσόβολος δείχνει και πάλι το κοινωνικό της πρόσωπο και δεσμεύεται για ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον, ενώ παράλληλα προσφέρει ίσες ευκαιρίες σε κάθε άνθρωπο ξεχωριστά δύνοντας λύσεις σε άτομα με προβλήματα ακοής μέσω της νοηματικής γλώσσας.

Εξυπηρετεί και στη νοηματική. Η Κωτσόβολος, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Τεχνολογία χωρίς εμπόδια» και της υπόσχεσής της να δίνει ίσες ευκαιρίες πρόσβασης σε λύσεις που ενδυναμώνουν κάθε άνθρωπο ξεχωριστά, προχωρά στο επόμενο βήμα με την εξυπηρέτηση στη νοηματική γλώσσα. Για πρώτη φορά δίνεται η δυνατότητα σε βαρήκοα ή κωφά άτομα να εξυπηρετηθούν στη νοηματική γλώσσα. Έτσι, μέσα από το www.kotsovolos.gr μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν με ένα από τα πιστοποιημένα και κατάλληλα εκπαιδευμένα μέλη της ομάδας της Κωτσόβολος και να τους εξυπηρετήσουν σε ό,τι χρειάζονται.

Υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας. Δεσμεύεται για ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον Στην υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις προχώρησε στις 10 Μαΐου, η Κωτσόβολος, σε συνεργασία με την Diversity Charter by Kean. Με την κίνηση αυτή, η εταιρεία επισφραγίζει τη δέσμευσή της να προωθεί και να σέβεται τη διαφορετικότητα, δημιουργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον για τους ανθρώπους της χωρίς στερεότυπα και διακρίσεις. «Μας χαροποιεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η Κωτσόβολος ανήκει επίσημα στους υποστηρικτές της Χάρτας της Διαφορετικότητας. Το ανθρώπινο δυναμικό κάθε εταιρείας αποτελεί τη ραχοκοκαλιά και την κινητήριο δύναμη που οδηγεί στην επιτυχία. Οφείλουμε όλοι μαζί και ο καθένας μας ξεχωριστά, να διασφαλίζουμε ένα εργασιακό περιβάλλον ίσων ευκαιριών για όλους. Είμαστε ίδιοι, αλλά ταυτόχρονα διαφορετικοί», σημείωσε σχετικά ο Γιάννης Βασιλάκος, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος-Dixons South East Europe.