Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish


Σημαντικές διακρίσεις για την Κωτσόβολος στα Ermis Awards και σταDell Technologies Partner Awards.
Η Κωτσόβολος διακρίθηκε με το Silver Award στη φετινή διοργάνωση των Ermis Awards που έλαβαν χώρα σε ψηφιακό περιβάλλον ακολουθώντας τις ανάγκες της εποχής. Η διαφημιστική καμπάνια με τίτλο «Καλομαθημένη» και την υπογραφή της The Newtons Laboratory ξεχώρισε για το πρωτότυπο σενάριό της, την άμεση σύνδεση του θέματός της με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της Κωτσόβολος, αλλά και το άρτιο αποτέλεσμά της.

«Η Κωτσόβολος αγαπά τα Ermis Awards και τη δημιουργικότητα και συνεχίζει να θέτει τις βάσεις για μία σύγχρονη και επιδραστική επικοινωνία στον χώρο της», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εταιρεία. 

Επίσης αναγνωρίστηκε ως Retailer / E-tailer της χρονιάς από την Dell Technologies στην ετήσια εκδήλωση αναγνώρισης συνεργατών Dell Technologies Partner Awards για την Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα, που φέτος πραγματοποιήθηκε ως virtual event. «Η αναγνώριση αυτή επιβεβαιώνει την ηγετική θέση της Κωτσόβολος στον τομέα της τεχνολογίας και της δίνει ένα επιπλέον αίσθημα ευθύνης προς τους πελάτες της να συνεχίσει με την ίδια προσήλωση και να προσφέρει κορυφαίες τεχνολογικές λύσεις και υπηρεσίες, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα των προϊόντων των συνεργατών της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.