Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

 

Η ΕΥΔΑΠ, στοχεύοντας στην συνεχώς αμεσότερη εξυπηρέτηση των πελατών της, συνέχισε να εμπλουτίζει τις ψηφιακές υπηρεσίες της. Σήμερα, μέσω του eΕΥΔΑΠ, του ηλεκτρονικού καταστήματός της, παρέχει στους πελάτες της τη δυνατότητα να πραγματοποιούν πλήθος αιτημάτων από το σπίτι εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια, όπως ακριβώς θα συνέβαινε κατά την επίσκεψή τους σε ένα από τα Περιφερειακά της Κέντρα. 

Διεκπεραίωση πλήθους αιτημάτων ηλεκτρονικά μέσω του eΕΥΔΑΠ

Το eΕΥΔΑΠ λειτουργεί ως ένα άρτιο ψηφιακό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της ΕΥΔΑΠ, προσφέροντας τους τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν με ταχύτητα και από την ασφάλεια του σπιτιού τους πλήθος αιτημάτων χωρίς να είναι αναγκαία η φυσική παρουσία τους σε κάποιο από τα Περιφερειακά Κέντρα της Εταιρείας. 

Ενδεικτικά, μέσω της εγγραφής τους στο eΕΥΔΑΠ,  οι πελάτες μπορούν να πραγματοποιήσουν αίτημα για υπαγωγή σε ειδικά τιμολόγια (φιλανθρωπικό, επαγγελματικό, πολυτέκνων, υπερηλίκων) και στο Έκτακτο Ειδικό Τιμολόγιο (ΕΕΤ), αίτημα για  διακανονισμό οφειλών, να εξοφλούν τις δόσεις τους ηλεκτρονικά, να ενημερώνονται για παλαιότερους διακανονισμούς τους, να υποβάλλουν αίτημα για μείωση λογαριασμού λόγω αφανούς διαρροής αλλά και να παρακολουθούν την εξέλιξη όλων των αιτημάτων τους ηλεκτρονικά.   

Πλήρης έλεγχος του λογαριασμού και της κατανάλωσης 

Μέσω του eΕΥΔΑΠ, οι πελάτες της ΕΥΔΑΠ μπορούν να πληρώνουν άμεσα και με ασφάλεια το λογαριασμό τους ηλεκτρονικά (eBILL) καθώς και να επιλέξουν τη λήψη του με email ή/και sms, καταργώντας, εάν το επιθυμούν, την αποστολή του σε έντυπη μορφή, συμβάλλοντας στην προστασία του περιβάλλοντος. 

Η διαχείριση του λογαριασμού των χρηστών δεν σταματάει εκεί, καθώς η ηλεκτρονική πληρωμή αποτελεί μόνο μία από τις πολλαπλές δυνατότητες που προσφέρει η ηλεκτρονική υπηρεσία. Με την εγγραφή τους στο eΕΥΔΑΠ, οι χρήστες αποκτούν πλήρη έλεγχο των παροχών τους και των καταναλώσεων τους μέσω μίας πληθώρας δυνατοτήτων, όπως ενδεικτικά η άμεση  ενημέρωσή τους μέσω sms σε περίπτωση μεγάλων καταναλώσεων στις παροχές τους.  Ειδικά για τους ιδιοκτήτες, το eΕΥΔΑΠ προσφέρει επιπλέον οφέλη καθώς μπορούν να καταθέτουν ηλεκτρονικά το αίτημά τους για αφαίρεση μετρητή για λόγους ασφαλείας, κατάργηση παροχής αλλά και για διακοπή υδροδότησης λόγω οφειλών.   

Η ψηφιακή υπηρεσία eΕΥΔΑΠ προσφέρεται εντελώς δωρεάν και η εγγραφή πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα από την εταιρική ιστοσελίδα της ΕΥΔΑΠ. Το μόνο που χρειάζονται κατά την εγγραφή τους οι νέοι χρήστες, είναι οι προσωπικοί κωδικοί εισόδου τους στο taxisnet, οι οποίοι θα χρειαστούν για την ταυτοποίησή τους.

Δίνεται πια η δυνατότητα στους πελάτες της ΕΥΔΑΠ να επικοινωνούν ψηφιακά με την Εταιρεία και μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της www.eydap.gr καθώς και μέσα από τις επίσημες σελίδες της ΕΥΔΑΠ στα social media Facebook, Twitter, Instagram και LinkedIn. Επιπλέον στο κανάλι της ΕΥΔΑΠ στο Youtube και στα βίντεο της ενότητας «Μάθετε πώς…» δίνονται χρήσιμες πληροφορίες βήμα-βήμα για θέματα που σχετίζονται με το υδρευόμενο ακίνητο των πελατών. Στο περιεκτικό βίντεο «Μάθετε πώς… Να εγγραφείτε στο eΕΥΔΑΠ, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα!», περιγράφονται τα βήματα για την εγγραφή σε ένα περιβάλλον υψηλής ασφάλειας και σύμφωνο με την προστασία προσωπικών δεδομένων.  

 

Μας στηρίζουν...