Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

Όλοι έχουμε κάποια βιβλία στο σπίτι μας (ελοληνικά ή ξενόγλωσσα) σε καλή κατάσταση που μπορούμε να προσφέρουμε στους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται .

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ανταποκρίθηκε στο αίτημα της Γενικής Γραμματίας Αντιεγκληματικής Πολιτικής / Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να συμβάλει στον εφοδιασμό των βιβλιοθηκών των καταστημάτων κράτησης με βιβλία ελληνικά και ξενόγλωσσα.

Στα πλαίσια της έως τώρα επιτυχημένης συνεργασίας της «Συμμαχίας για την Ελλάδα» ο Γενικός Γραμματέας Αντεγκληματικής Πολιτικής, κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου, θα επιθυμούσε να αιτηθεί, ει δυνατόν, μια δωρεά βιβλίων από τα μέλη του φορέα, ώστε να ενισχυθούν οι βιβλιοθήκες των Καταστημάτων Κράτησης με περισσότερα συγγράμματα για τους κρατουμένους. 

Τα βιβλία θα συγκεντρωθούν στα γραφεία της «ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΕΛΛΑΔΑ», Ζήνωνος Ελεάτου 10, Μαρούσι , 151 23.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  ή στο +30-2130230137 .

 

Μας στηρίζουν...