Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

'' Το UniDay 2022 είναι γεγονός!

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η ημερίδα που προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών νέων μαθητών, φοιτητών και όχι μόνο, επιστρέφει.

Στόχος είναι μέσα από ομιλίες, αναλύσεις και συνδιαλέξεις να ενημερώσουμε, να ανταλλάξουμε εμπειρίες, πληροφορίες και απόψεις γύρω από ζητήματα επαγγελματικού προσανατολισμού και επιχειρηματικότητας, αλλά και να θωρακίσουμε ψυχολογικά τους νέους μαθητές για τον "αγώνα" που καλούνται να δώσουν.

Πιο συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα περιλαμβάνει δύο σκέλη.

Στο πρώτο σκέλος θα παρουσιαστούν λεπτομερώς οι σχολές των Πανεπιστημίων, θα αναλυθεί η ψυχολογική κατάσταση των μαθητών/-τριων και θα προταθούν τρόποι αντιμετώπισης του άγχους και της διαδικασίας των εξετάσεων. Ταυτόχρονα, επιχειρηματίες της Ηπείρου που έχουν καινοτομήσει θα μας μιλήσουν για το επιχειρείν και τη δική τους πορεία στον επαγγελματικό χώρο.

Αναφορικά με το δεύτερο σκέλος, οι παρευρισκόμενοι/-ες θα εξέλθουν της αίθουσας και θα μεταβούν στο φουαγιέ του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων, όπου θα είναι διαμοιρασμένοι/-ες οι φοιτητές/-τριες του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ανάλογα με το τμήμα που σπουδάζουν. Αμφότεροι οι φοιτητές/-τριες και οι μαθητές/-τριες θα επικοινωνήσουν, θα συνδιαλεχθούν και θα ανταλλάξουν πληροφορίες για θέματα που αφορούν την καθημερινότητα ενός φοιτητή, τις εξεταστικές περιόδους, τις προόδους, τις πανεπιστημιακές ενασχολήσεις καθώς και οποιαδήποτε περεταίρω πληροφορία.

Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ στηρίζει την ημερίδα αυτή και σας προσκαλεί όλους και όλες το Σάββατο 7 Μαϊου 2022 και ώρα 18:00 στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου Ιωαννίνων.''