Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish

Στο “Συνεδριακό Κέντρο Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας" στο Ηράκλειο Κρήτης φιλοξενήθηκε η έκθεση "Η οδική ασφάλεια μέσα από τα μάτια των παιδιών". Η έκθεση διήρκεσε από τις 7-24 Νοεμβρίου 2017 και συγκέντρωσε το εκπληκτικό νούμερο των 18.400 επισκεπτών. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν στις 6 Νοεμβρίου και στην έναρξη της εκδήλωσης χαιρετισμό απηύθηνε ο Πρόεδρος της Παγκρήτιας Συνεταιριστικής Τράπεζας Νίκος Μυρτάκης, ο Γενικός Διευθυντής της "ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ" Γιώργος Καλούδης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας.

Τα εγκαίνια τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων, ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Στην εκδήλωση βρέθηκαν ακόμα, εκπρόσωποι επιχειρήσεων, που στηρίζουν την πρωτοβουλία αυτή, πολλοί γονείς και παιδιά, που είχαν την ευκαιρία να περιηγηθούν στον χώρο της έκθεσης και να δουν τις παιδικές δημιουργίες. Στο χώρο της έκθεσης λειτουργεί και πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής για παιδιά, όπου οι μικροί μας επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εκπαιδευτούν σε θέματα κυκλοφοριακής αγωγής, από έμπειρους τροχονόμους. Επιπλέον τα παιδιά που επισκέπτονται την έκθεση μπορούν να ζωγραφίζουν τις δικές τους δημιουργίες, με θέμα την οδική ασφάλεια.

Η έκθεση υλοποιήθηκε με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών-επιχειρήσεων: ΠΑΓΚΡΗΤΙΑ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ (Μεγάλος Χορηγός), ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΚΡΗΤΗΣ Α.Ε., ΚΕΝ Α.Ε., ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΛΑΣΙΘΙΟΥ Α.Ε., SUPER MARKETS ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ, ΣΑΒΟΪΔΑΚΗΣ BAKERY & PATISSERIE, ΕΚΟ, SKODA KOSMOCAR, ΦΥΣΙΚΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΝΕΡΟ ΡΟΥΒΑΣ, ΑΣΤΙΚΟ ΚΤΕΛ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ACS ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ Α.Ε.Ε., J.WALTER THOMPSON ATHENS, HERTZ, ΗΧΟΣ & ΦΩΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟ.