Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

  • H Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, διακρίθηκε στα «Βραβεία Γυναικείας Επιχειρηματικότητας»
  • Ο Όμιλος Vivartia υπογράφει τη Χάρτα Διαφορετικότητας επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη θεμελίωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος

Η Κατερίνα Παπαγεωργίου, Chief Operating Officer του Ομίλου Εστίασης της Vivartia, απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία της καινοτομίας στον σχεδιασμό και την εξυπηρέτηση πελατών, έναν τομέα ο οποίος βρίσκεται διαχρονικά στο επίκεντρο της ανάπτυξης του Ομίλου σε όλο το εύρος της δραστηριότητάς του. Τα σήματα του Ομίλου Εστίασης της Vivartia επενδύουν συστηματικά στην καινοτομία, με κεντρικό όχημα τον ψηφιακό μετασχηματισμό. Βασικός στόχος είναι η βελτίωση της καταναλωτικής εμπειρίας, μέσω της ταχύτερης και - όσο το δυνατόν - ανέπαφης συναλλαγής με τον πελάτη, προσδίδοντας παράλληλα προστιθέμενη αξία σε κάθε αγορά. Μέσω των ανανεωμένων sites & apps τους οι 2 μεγάλες αλυσίδες του Ομίλου έχουν αναβαθμίσει την εμπειρία παραγγελίας και στο online delivery, ενώ μέσω των καινοτόμων και πολυβραβευμένων προγραμμάτων πιστότητας «All Star Club» για το Goody’s Burger House και “Bite Club” για το everest, επεκτείνουν διαρκώς τη βάση των πιστών καταναλωτών τους.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο η κ. Παπαγεωργίου δήλωσε σχετικά: «Ευχαριστώ γι’ αυτή την πολύ τιμητική διάκριση. Είμαι πολύ χαρούμενη που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσες σημαντικές γυναίκες που έχουν καταφέρει να διακριθούν στο ελληνικό επιχειρείν. Θα ήθελα να συγχαρώ όλες αυτές τις γυναίκες, μητέρες, συναδέλφους που έχουν καταφέρει με προσπάθεια και επιμονή να βρίσκονται σήμερα εδώ, αλλά και όλες εκείνες που δεν βρίσκονται σήμερα σε αυτή την αίθουσα και που δίνουν καθημερνά τον δικό τους αγώνα. Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που αυτή η αναγνώριση επικεντρώνεται στον τομέα της καινοτομίας. Και αυτό γιατί καθ’ όλη τη διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας αποτελούσε για μένα προτεραιότητα η ενσωμάτωση της καινοτομίας στην κουλτούρα της εταιρίας που εργάζομαι. Στόχος της εταιρίας, αλλά και προσωπικό μου στοίχημα, είναι να συνεχίσουμε δυναμικά αυτή την πορεία διαρκούς αναβάθμισης της συνολικής εμπειρίας του «omnichannel» - πλέον - καταναλωτή, προσφέροντας προστιθέμενη αξία σε κάθε επαφή του με τα σήματά μας.»

Στόχος του θεσμού των «Βραβείων Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» είναι να επιβραβεύσει τις γυναίκες που κατέχουν ηγετικές θέσεις στις σύγχρονες επιχειρήσεις, συμβάλλοντας με τις πρακτικές και τις επιδόσεις τους στη διαμόρφωση του επιχειρηματικού τοπίου στη χώρα.

 

Ο Όμιλος Vivartia υπέγραψε τη «Χάρτα Διαφορετικότητας», επιβεβαιώνοντας τη δέσμευσή του στη θεμελίωση ενός σύγχρονου εργασιακού περιβάλλοντος για τον Όμιλο και όλες τις θυγατρικές του εταιρείες σύμφωνα με τις αρχές της ισότητας και των ίσων ευκαιριών, καθώς και τον σεβασμό στη διαφορετικότητα. Στο πλαίσιο της στρατηγικής του Ομίλου Vivartia για μία υπεύθυνη επιχειρηματική λειτουργία, η υπογραφή της «Χάρτας Διαφορετικότητας» επιβεβαιώνει την ισχυρή και σύγχρονη εταιρική διακυβέρνηση του και αποτελεί ένα βήμα παραπέρα στην υιοθέτηση και ενσωμάτωση πολιτικών για την προάσπιση των ανθρωπίνων και εργασιακών δικαιωμάτων και την ανάπτυξη μίας ισχυρής εταιρικής κουλτούρας.

Σημειώνεται ότι ο Όμιλος Vivartia συγκαταλέγεται στους πρωτοπόρους της αγοράς, λαμβάνοντας εδώ και χρόνια σημαντικές πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.

Η κ. Παναγιώτα Τσιφουρντάρη, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας του Ομίλου Vivartia, επεσήμανε ότι: «Η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ο σεβασμός στη διαφορετικότητα αποτελούν θεμελιώδεις αξίες της στρατηγικής μας για τη βιώσιμη ανάπτυξη, αλλά και της εταιρικής μας κουλτούρας. Κάθε μέρα «αγγίζουμε» χιλιάδες ανθρώπους με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας αλλά και τη συνολική δραστηριοποίησή μας στην ελληνική αγορά. Γι’ αυτό και αισθανόμαστε βαθιά την υποχρέωση να σταθούμε με σεβασμό απέναντι στους ανθρώπους μας, που βρίσκονται από τη γραμμή παραγωγής και την αγορά έως το γραφείο, τους χιλιάδες πελάτες και συνεργάτες μας, αλλά και τα εκατομμύρια των καταναλωτών μας. Όλοι μαζί, χωρίς ανισότητες, διακρίσεις και αποκλεισμούς, είμαστε πιο παραγωγικοί, είμαστε πιο ισχυροί».

Ο Πρόεδρος του ΚΕΑΝ και Ιδρυτής του Diversity Charter Greece, κ. Σταύρος Μηλιώνης, δήλωσε σχετικά: «Ο Όμιλος Vivartia και οι θυγατρικές του εταιρείες, ΔΕΛΤΑ, Μπάρμπα Στάθης, Goody’s-Εverest, είναι πλέον μέλη της Χάρτας Διαφορετικότητας για ελληνικές επιχειρήσεις. Είναι για εμάς μεγάλη χαρά όταν επιχειρήσεις του κύρους και του μεγέθους του Ομίλου Vivartia και των εταιρειών του δηλώνουν και εμπράκτως τη δέσμευσή τους στις αρχές και αξίες της Διαφορετικότητας και επενδύουν στη διαμόρφωση ισότιμου εργασιακού περιβάλλοντος, όπου η ενσωμάτωση διαφορετικών στελεχών είναι η προτεραιότητα. Τους καλωσορίζουμε».

Μας στηρίζουν...