Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish
  • 2slide.jpg
  • aslide.jpg
  • slideshow_slide_1.jpg

 

Η ΕΥΔΑΠ προωθεί την προστασία του περιβάλλοντος και την αειφόρο ανάπτυξη στηρίζοντας σχετικές δράσεις και καινοτόμες λύσεις. Στο πλαίσιο αυτό, η Εταιρεία αποτέλεσε τον μεγάλο χορηγό στο διαγωνισμό Greenathon | AI4GoodChallenge. Επρόκειτο για ένα διαγωνισμό καινοτομίας πάνω σε λύσεις στον τομέα της διαχείρισης δεδομένων και της ανάπτυξης νέων τεχνολογιών για το Περιβάλλον.

Η Γενική Γραμματεία Φυσικού Περιβάλλοντος και Υδάτων του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) κάλεσαν ερευνητές, καινοτόμους φοιτητές, νεοσύστατες επιχειρήσεις και ΜΜΕ για να λύσουν τις τρέχουσες προκλήσεις στον τομέα της κλιματικής αλλαγής, της ποιότητας του αέρα, της διαχείρισης των υδάτων, στη διαχείριση των δασών και στην κυκλική οικονομία.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό ήταν δωρεάν και ο διαγωνισμός ήταν ανοιχτός σε κάθε πολίτη ή νομική οντότητα χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Φοιτητές, ερευνητές, ΜΜΕ και startups με καινοτόμες και εφαρμόσιμες λύσεις για τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα σε θέματα περιβαλλοντικών προκλήσεων προσκλήθηκαν ώστε να παρουσιάσουν τις ιδέες τους.

Μας στηρίζουν...