Greek Arabic Dutch English German Italian Portuguese Swedish


Περισσότερα από 3.000 δωρεάν διπλά εισιτήρια για παιδιά και γονείς.
Την αγαπημένη τους ομάδα θα μπορούν να απολαύσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ χιλιάδες μικροί φίλοι του ποδοσφαίρου και του μπάσκετ, καθώς ο ΟΠΑΠ δημιουργεί παιδική κερκίδα σε οκτώ γήπεδα ομάδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ, για 50 μικρούς φιλάθλους ηλικίας έως 12 ετών μαζί με τους ενήλικους συνοδούς τους. Στην Κερκίδα ΟΠΑΠ θα γίνονται δραστηριότητες σχεδιασμένες αποκλειστικά για εκείνους και θα δίδονται αναμνηστικά δώρα.

Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε κλήρωση, ώστε ένας τυχερός ανά αγώνα να συνοδεύσει τους παίκτες της ομάδας κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο. Οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα Κερκίδα ΟΠΑΠ είναι από το ποδόσφαιρο οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός ΠΑΣ Γιάννενα, ενώ από το μπάσκετ οι ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ. Η επίσημη έναρξη για την παιδική Κερκίδα ΟΠΑΠ θα γίνει στο μπάσκετ και στον αγώνα μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Μπαρτσελόνα, στο ΟΑΚΑ, την Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, για τη Euroleague. Στο ποδόσφαιρο, οι μικροί φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν από την Κερκίδα ΟΠΑΠ τους αγώνες της Super League. Όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν τις αναμετρήσεις θα πρέπει να δηλώσουν έγκαιρα το ενδιαφέρον τους στο www.kerkidaopap.gr. Η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής είναι έξι ήμερες πριν από την έναρξη κάθε αγώνα, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η κλήρωση για τις 50 διπλές προσκλήσεις.

 

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ έκαναν πραγματικότητα 4.444 παιδικές ευχές
Ο ΟΠΑΠ μοίρασε και φέτος χαμόγελα σε χιλιάδες παιδιά που υποστηρίζουν σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και τα «Παιδικά Χωριά SOS», μέσω της πρωτοβουλίας Ευχοστολίδια, που  υλοποιήθηκε για τρίτη συνεχή χρονιά. Συγκεκριμένα 4.444 χριστουγεννιάτικες ευχές έγιναν πραγματικότητα με τη συμβολή χιλιάδων πολιτών σε όλη την Ελλάδα, εργαζομένων και πρακτόρων του ΟΠΑΠ, οι οποίοι αγκάλιασαν τη δράση εταιρικής υπευθυνότητας και έσπευσαν να προσφέρουν χαρά στα παιδιά. Η παράδοση των δώρων έγινε σε ειδική εορταστική εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, στο Παιδικό Χωριό SOS Βάρης. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν και εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ, οι οποίοι μοίρασαν τα δώρα στα παιδιά και διασκέδασαν μαζί τους. Παράλληλα, φέτος, σε σωματεία της ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και στα «Παιδικά Χωριά SOS» έχει ξεκινήσει η υλοποίηση επτά κατασκευαστικών και επισκευαστικών έργων, καθώς και εργασιών συντήρησης, προμήθειας τεχνολογικού εξοπλισμού και εκσυγχρονισμού υπηρεσιών και εγκαταστάσεων. Τα έργα αυτά περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, την κατασκευή παιδικής χαράς, τη δημιουργία γηπέδου αθλητικών δραστηριοτήτων και την τοποθέτηση θερμομόνωσης.